kootwijkerzand

PAARDENSPORTCENTRUM GERT VAN DEN HOORN


Wilt u met vakantie op het mooiste plekje van Nederland? Bos, heide en zandverstuiving op korte afstand. Ideaal gelegen aan ruiterpaden. Of u nu geweldige buitenritten wilt maken, aangespannen wilt rijden, fietsen of wandelen;
 

                           Het kan allemaal!
 

Wanneer u tijdig reserveert, kunt u uw vakantie ook besteden aan het volgen van extra dressuurlessen. U kunt beschikken over een luxe chalet, voorzien van douche, w.c.,verwarming, koelkast, t.v. en eigen terras.

De paarden worden ondergebracht in ruime boxen. Er zijn 2 binnenmaneges, een buitenmanege en een groot trainingsveld. Voor de wedstrijdruiter dus mogelijkheden genoeg.


PAARDENSPORTCENTRUM GERT VAN DEN HOORN

Voor meer informatie:
Gert en Wytske van den Hoorn
Asselseweg 35, 3775 KV  Kootwijk
Tel. 0577 – 456220
www. vandenhoornkootwijk.nl
 

Chalet 1

Het chalet is luxe ingericht voor 4 personen. Het bestaat uit een ruime woonkamer voorzien van comfortabele zitbanken met uitzicht op het weiland. Verder bestaat het woongedeelte uit een aparte eethoek en televisie met schotelaansluiting. Ook is er een ruime woonkeuken, volledig ingericht met o.a. afwasmachine, koffiezetapparaat, koelkast, e.d.

Er zijn 2 ruime slaapkamers, een royale badkamer met douche en zitbad en een aparte toilet. Het geheel is voorzien van centrale verwarming.
 


Chalet 2

Dit chalet is ook geschikt voor 4 personen. Er is een ruime woonkamer met grote zitbanken en een open haard. Er is een televisie met schotelaansluiting aanwezig. Daarnaast is er een ruime woonkeuken met eettafel.

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Het gehele chalet is voorzien van centrale verwarming.
 


Stalling

De paarden staan in ruime boxen en worden volledig verzorgd. De stallen worden iedere dag gemest en opgestrooid. De paarden krijgen per dag twee keer krachtvoer en drie keer ruwvoer (hooi en stro).

buitenri-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpgdressuurles-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpgfriezen-buitengedraaid-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpggert-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpg
hippiade-2-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpghippiade-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpggebouw-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpgstallen-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpg
bloemen-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpgpubliek-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpgoverzicht-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpgterras-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpg
terreinpubliek-Van-Den-Hoorn-Kootwijk-Veluwe.jpg

Correspondentieadres: Vakantiepark de Berkenhorst | Kerkendelweg 30 | 3775 KN Kootwijk
Email: info@poortvandeveluwe.nl  | Sitemap

 

Home Camping Paarden Agenda
Vinden Kampeerterrein Harskamperdennen Kootwijk Paardensportcentrum van Den Hoorn Kootwijk Route
Accommodatie   Huifkarcentrum de Kronkel Assel Acties
Accommodatie de Kamp Kootwijk Horeca Doen Contact
Accommodatiecentrum Dop Heets Del Kootwijkerbroek Restaurant de Berkenhorst Kootwijk Radio Kootwijk  
Vakantiepark de Berkenhorst Kootwijk Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin Kootwijk Zwembad de Berkenhorst  
Vakantieoord het Caitwickerzand Nieuw-Milligen Restaurant de Brinkhof Kootwijk Gebiedsinformatie  
Vakantiepark Landal Rabbit Hill Nieuw-Milligen

Snackbar 't Puntje

Kootwijkerzand  
 

Gasterij 't Hilletje

   

 

 

 

Powered by : QualitySites4All